Om oss

Blinda massörer i Asien har en väldigt hög status och är mycket respekterade. En av anledningarna är att de kinesiska kejsarna endast lät sig behandlas av blinda. I en del länder som till exempel Laos och Vietnam är det bara blinda som får utbilda sig till massörer. Blinda har ett erkänt skickligt handlag och en utvecklad känslighet.

Sedan 2011 finns Synskadade Massörer AB i centrum av ett nätverk med företag som engagerat massageterapeuter med nedsatt syn i olika grader.

Idag finns vi i Stockholm, Växjö och Malmö. Du kommer att uppleva samma kvalitet och känsla vart du än vänder dig. Tryggt och enkelt för dig som reser i jobbet liksom för företag med kontor på olika platser. Förhoppningen är att vi kommer finnas på flera platser i Sverige.

Inom Synskadade Massörer AB arbetar vi för en gemensam hög utveckling av kvalitet och med långsiktigt fokus.

Vi vänder oss till alla typer av företag och till privatpersoner.
Vår yngsta kund är 11 år och vår äldsta är 98 år, vilket innebär att vi behandlar människor i alla åldrar. Alla är välkomna.

Alla massörer är certifierade massageterapeuter och synskadade. Vi är anslutna till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och vi har ansvarsförsäkringar. I Stockholm kan vi även erbjuda personlig tränare.

Synskadade Massörer AB har ett nära samarbete med Mellansveriges massageskola.

Boka här

VD Martin Forstner

Stockholm

  • Synskadade Massörer

  • Ny adress
  • The Venue, Karlavägen 7
  • 114 24 Stockholm